top of page

Opslagruimte huren voor uw inboedel

Veilig en droog uw meubels en inboedel opslaan? Onze verwarmde opslagruimten met vochtcontrole bieden de perfecte opslagoplossing voor zowel tijdelijke als langdurige meubelbewaring.

Als u tijdelijk extra opslagruimte nodig heeft voor uw meubels of inboedel, dan is meubelbewaring wellicht een goede oplossing voor u. Het kan bijvoorbeeld handig zijn als u gaat verhuizen, uw huis gaat verbouwen of als u simpelweg te weinig ruimte heeft voor uw spullen. Bij meubelbewaring worden uw goederen opgeslagen in een opslagruimte die is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw spullen in optimale omstandigheden bewaard blijven.

 

Een van de belangrijkste aspecten van meubelbewaring bij Multy Service is, dat de opslagruimten voorzien zijn van vloerverwarming. Hierdoor blijven uw meubels droog en vochtvrij, zelfs als de weersomstandigheden vochtig zijn. Naast vloerverwarming is permanente ontvochtiging van belang om schimmelvorming te voorkomen. Zo blijft uw inboedel in goede staat, of u de spullen nu voor een korte of lange periode wilt opslaan.

 

Een ander voordeel van onze meubelbewaring is dat u per dag betaalt. Dit is handig als u niet precies weet hoe lang u de opslagruimte nodig heeft. Bovendien heeft u bij meubelbewaring geen opzegtermijn, zodat u uw goederen kunt ophalen wanneer u maar wilt. Zo heeft u alle flexibiliteit die u nodig heeft.

 

Als u kiest voor meubelbewaring, dan wilt u natuurlijk wel dat uw spullen veilig zijn. Daarom zijn uw goederen verzekerd tijdens de opslagperiode. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw meubels en inboedel goed beschermd zijn.

 

Al met al biedt meubelbewaring in verwarmde ruimten met vocht controle een veilige en zorgeloze oplossing voor uw opslagbehoeften. Bij Multy Service  kan u kiezen uit zowel kleine als grote opslagruimten, zodat u uw spullen kunt opslaan, ongeacht de omvang ervan. Kies voor meubelbewaring en u kunt zich richten op andere zaken, terwijl uw inboedel veilig en droog opgeslagen wordt.


FAQ - veelgestelde vragen

1ste maandHUURGRATIS*

hangslot

* 1ste maand huur GRATIS, nadien moeten er wel 3 betalende maanden zijn.

bottom of page